понедельник, 6 июля 2009 г.

Конкурсные пёрышки




Я тут в конкурсе участвовала... Эта открытка практически не получила голосов (там стооолько красоты собралось!), но как она мне нравится! Вот только внутри какая-то незаконченность, а сама открытка, по-моему, очень даже ничего :-)
А пёрышко здесь, можно сказать, практически собственноручновыщипанное. Да, самое обычное, куриное. Нет, я его конечно не щипала - просто подобрала из-под ног у курочки. Ну какая ей разница - всё равно ведь выпало, а мне - море удовольствия от его использования...
Материалы - все мной любимые. Плотный бежевый картон для основы, салфеточка для фона, бумажечка распечатана на принтере, цветочки-Prima Marketing - Hydrangea Quick pick - Hyd Wood Lands , акриловый контур Perlen Pen (эффект жемчуга), золотистая высечка-рамочка и высечка-тэг (это я Яну мучала, она мне их по спец-заказу делала - за что ей огромное спасибо!), высечка-марка, детское фото от Кима Андерсона, дырокольные еловые веточки, остатки бежево-золотистого кружева и кашемировая лента Prima Marketing серия Voila, штампик из набора "K&Company" Clear stamps "Que Sera Sera".
Для тонировки использовала дистрессинговые чернила "Ranger" Distress Ink - fired brick и ColorBox Cats Eye classic pigment "Wood Grain".
Размер открытки 14х15см.

12 коммент.:

Yana Smakula комментирует...

Ліля, сижу з широко відкритим ротом! ТАКА КРАСА! треба швиденько і собі пробувати експериментувати із серветками :)

lastivka комментирует...

Ліля, краса! а чим Ви приклеювали серветку до картону? і яка щільність самого картону? як Ви обробляли краї серветки? тонували чорнилами?

Лилия Захарова комментирует...

Яна, дякую! Доречі, я там коли переглядала фото з вашої зустрічі в блозі у когось з дівчат (не помню вже у кого) звернула увагу на серветки, якими ви користувалися - ах-ах, їх би в діло!
lastivka, яка щільність картону не знаю, але більша за 230гр/м (порівнювала з картоном для скрапу). Серветку клеяла так: спочатку зі звичайного альбомного листа вирізала прямокутник за розмірами приблизно на 0,5см менше, ніж прямокутник з серветки; обклеювала цей альбомний прямокутник двостороннім скотчем (повністю, без пропусків, бо інакше в місцях, де немає скотчу серветка "гуляє" і може порватися) і на нього вже клеяла серветку. Потім края серветки "зішкурювала" щіточкою для п'ят (на зразок пемзи, але металева) щоб отримати рваний край і далі "вимазувала" чорнилком.
Це якщо брати серветку флісову (як у мене), якщо паперову - спочатку наклеюємо на альбомний лист, потім вирізаємо необхідної величини; далі все так само.
Наче зрозуміло написала. Якщо ще щось, залюбки відповім. Як треба можу невеличкий майстер-клас викласти згодом.

Yana Smakula комментирует...

чорно білі? чи якісь інші? чорно білих (і такі самі оранжеві) маю цілу пачку і не знаю куди "приспособити" - називається "смотрю в книгу, вижу фигу".
мк викладай обов"язково! :)

Лилия Захарова комментирует...

Так, Яна, чорно-білі... Такі гарненькі! МК намагатимуся якнайшвидше зробити, та з часом напряг... Вдень - дітки не дають, вночі фотографувати зовсім не виходить...

lastivka комментирует...

Ліля, дякую за детальний опис. Про металеву щіточку ніколи б не додумалась.
ше декілька питанячок :)
- двосторонній скотч має бути зовсім тоненький, такий, як клейка стрічка?
- альбомний лист - це який по товщині, як з дитячих альбомів для малювання в школі?

lastivka комментирует...

серединки в квітках зроблені з того ж таки акрилового контуру? хоча виглядають як металеві...

Лилия Захарова комментирует...

lastivka, так, альбомний лист зі звичайного шкільного альбому.
А двосторонній скотч тоненький, як звичайний за товщиною. Купую, доречі, ось цей широкий http://www.hobby4you.od.ua/index.php?target=products&product_id=219 и цей вузенький http://www.hobby4you.od.ua/index.php?target=products&product_id=794.

Freetany комментирует...

Ці чорно-білі серветки ніхто з дівчат не використовував за призначенням - усі собі заникали і повезли додому. У мене теж є - часом витягну, полюбуюся і назад сховаю :)

Лилия Захарова комментирует...

Freetany, правильно, я б теж так зробила! Завжди зі свят тягну додому хоч одну серветочку :-)))

Limonchik комментирует...

Как я люблю эту открыточку!!!! ууууу, слов нет )

Лилия Захарова комментирует...

limonchik, как мне приятно!!!

Отправить комментарий

Related Posts with Thumbnails